tirsdag 30. juni 2009

Spor

I dag var Zahra ikke på nett i det hele tatt. Hun tok sporstarten og gikk 20 meter. Der stoppet hun og tittet veldig ned i blåbær lyngen. Jeg trodde først det kunne være orm, men klarte ikke se noe. Etter dette, var hun lost. Jeg satte henne på sporet mange ganger, men hun bare valset rundt. Heldigvis var ikke sporet langt i dag, så vi kom oss da til slutten etterhvert. (med mye hjelp fra meg) Den siste meteren av sporet var bare helt ut av flasken. Der klarte jeg og motivere henne, så hun fant skanken.
Heldigvis hadde jeg puttet en ekstra godis i lomme, så jeg kastet den mot sporslutten også. Da ble iallefall slutten positiv. Får håpe hun husker det til neste gang.
Jeg tror kanskje hun kan være litt hormonell om dagen, for det ligner ikke henne å være så daff når det gjelder spor. Hun skal iallefall få en to-tre ukers pause, så får vi se hva som skjer i mellomtiden.
Da jeg kom hjem tok jeg med Milo ut for å trene litt lydighet. Han var kjempemorsom i kveld. Tror kanskje han skulle være best i klassen. Nesten så han gjør øvelser han ikke kan. Hva gjør man ikke for å vinne muttern's gunst?

1 kommentar:

  1. så flink gutt, han må jo jobbe litt for å være sikker på at muttern synes han er kul

    SvarSlett

Følgere