onsdag 3. juni 2009

RR dagen 2009

Etter å ha pakket vogna, sto Viubråtan for tur. Det var det årlige eventyret Ridgeback dagen 2009, som ventet.Hege, Trond og vi reiste i forkant for å rigge vogner og telt. Hege D. kom etter. Det samme gjorde Line og Rune med bobilen.
Kvelden gikk med til å spise god mat og snakke med andre RR eiere, samt en liten tur med hundene rundt på boligfeltet nedenfor der vi lå.
Lørdag morgen var det "guttene" sin tur. Milo, som Hege var så snill å stille, fikk en slett rød, for han var nok i største laget for dommeren. Daktari, broren til Una vant gutteklubben. Kjempemorsomt. Gratulerer så mye til Rita og oppdretter Linda. Det var en utrolig varm dag, både for hunder og eiere, så det lille vannbassenget ble benyttet av både to og firbeinte. Ungene kom en tur, og de tok med seg Milo hjem. Wicki var på topp med løpetid, og man behøver ikke trigge "lystene" mer enn nødvendig. Lørdag kveld grillet vi og koste oss. Det ble ganske tidlig kveld på oss alle. Var slitne etter en laaaaang og varm dag.Søndag var enda varmere enn lørdag i fra morgenen av. Nå sto jentene for tur. Først ut var Wicki. Jeg måtte stille henne og Diva i dag, da Hege D. skulle i konfirmasjon. Det ble blått på begge. Og de var ikke de eneste! For tispene i Norge var tydeligvis så dårlige, at ca 65% røk ut med blått!!!!!!!!!! Hurra, sier nå jeg. Var nok mange som ble litt lange i maska. Una fikk også blått og Zahra ei slett rød, med beskjed om at hun var altfor feit. Jadda!!!! Bingo i salen.
Men, alt i alt så hadde vi det veldig hyggelig i helgen. Traff igjen noen av Milo barna. Det er jo bestandig så kos. De er så utrolig flotte hunder med så trivelige eiere.
Mandag var vi oppe i skogen igjen for å legge nye spor. Zahra skulle egentlig gå prøva i går, men ryggen min takket for seg, og jeg havnet i sengen. Grrrr... Men det kommer nye muligheter.

1 kommentar:

  1. Slike dommere er no d...tt.Rygger det samme.

    Astrid med d.

    SvarSlett

Følgere