tirsdag 16. juni 2009

Ny sporprøve

Da er den terminfestede sporprøven tatt. Det ble en 2 premiering på den. Zahra gikk veldig godt, og hadde endelig fått igjen "draget" i selen.
Her er kritikken:
Dommer: Eva Moen
Etter noe nølende start hvor hunden brukte mye tid på å komme igang, gikk det meget bra til siste vinkel. Gikk ut av sporet og brukte endel tid til å finne tilbake og påvise sporslutt. Sp.tid 31 min.
I i siste vinkel i sporet, så vi bjørne spor og digre kloremerker høyt oppe på et furutre. Den er nok ikke liten, den bamsen som har vært der. Diameteren på pote avtrykket var nok rundt 20 cm. Må si at det gjorde inntrykk på meg. Var ikke klar for noen "bamseklem" akkurat!
På lørdag og søndag var vi med på å arrangere den bevegelige prøven. Jeg var kjentmann på tre spor, og det gikk over all forventning. Husket alle sporene til punkt og prikke. Hundene som gikk mine spor var:Rhodesian Ridgeback, Labrador og en Bichon Hawanaise, eller hvordan det nå staves. Dommeren som gikk med RR, var veldig imponert over roen og stillheten når de sporet. Et vakkert syn er det.
Labradoren, en Dansk ekvipage, gikk også veldig bra. Hun var så fornøyd med det kuperte terrenget i Norge. 1.pr.
Sistemann ut var lille Hawanaise'n. Han nullet desverre, da han heller ville spore vilt enn blod. Men de fikk tilbud om å ta sporet ifra siste vinkel, og opp til skanken. Da gikk det mye bedre. Han fant skanken etter en god sporing.
Alt i alt en morsom og spennende helg.
Nå er det snart tid for at Zahra må reise på "husmorferie" til Hedge. Hun er klar som bare det, men Milo, som er dreven i faget, sier at det er nok ikke dagen i dag. Men, plutselig så er det tiden, og da er det greit at hun er borte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere