torsdag 3. januar 2013

02.01.2013

Først og fremst: RIKTIG GODT NYTTÅR!

I går var vi hos veterinæren med Gypsy for å veie henne. Hun elsker å være der, og er klar for det meste.
Etter å ha hoppet opp på bordet, forsatte ferden videre opp på benken, for så å sjekke ut hva som var i skapene. Hun kalte det vareopptelling selv, men jeg er mer sikker på at det var nysjerrigheten som tok overhånd :o) Var iallefall MYE spennende der.

Hun var i går på dag 7, veide 40,6 kg og hadde magemål på 65 cm..
Ultralyd er bestilt den 17.01 kl. 09.15. Blir spennende å se om det er noen valper der.

På kvelden var vi på Nortransport for å trene rundering. Gypsy var første hund ut, men hadde ikke den største søkslysten i går. Hun var mer opptatt av andre ting, som mat, snakke med de andre som var der osv.
Regner med at hun kommer tilbake til sitt gamle jeg etterhvert.
Zahra derimot, var kjempeflink. Hun har stor arbeidskapasitet, og en motivasjon som er veldig bra. Hun fant en figurant bak en hindring, men hun fant ikke ut hvordan hun skulle komme rundt og under. Hun gjorde runde på runde i lokalet men klarte ikke å løse problemet. Det resulterte i at hun kom tilbake til meg, varslet med frustrert piping og full kontakt, før hun  strøk mot figuranten igjen. Hun ville jeg skulle bli med for å hjelpe, men så har det seg sånn at hun må løse dette selv. Så da var det på'n igjen, og til slutt fant hun den "savnede" og gleden var STOR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere