lørdag 14. august 2010

Jordmor tur til Kennel Gyllene Ridgen

Valping på gang!Hege N. og jeg reiste inn til Sverige, til Berit (Kennel Gyllene Ridgen) for å hjelpe til under valping.
Diva, Milo's datter var klar for å "slippe" ut nye verdensborgere.
Vi kom dit tirsdag 10.08 kl. 22.00, men da hadde ting roet seg litt igjen. Natt til onsdag, var hun veldig urolig igjen. Vonde åpningsrier var nok årsaken til det.
Hege og jeg benyttet litt av ventetiden i skogen med Gadi (Diva's mamma)med litt soppplukking. Det resulterte i MYE kantarell!!! NAM.


Ved 16.30 satte fødselen skikkelig i gang, og i løpet av 5 timer var det født 9 nydelige valper. 7 tisper og 2 hanner.


Diva var kjempeflink under hele fødselen. Rolig og behersket. Hun har virkelig lest "fødselsboka si"
Hege og jeg delte på nattskiftet, så Berit kunne få hvilt seg litt.
Dagen etter tok jeg med Gadi ut på en god skogstur, mens Hege og Berit ordnet litt inne med valper, flatseng til Berit osv.
Takk for noen kjempehyggelige dager hos deg, Berit. Det var veldig koselig å få være med på fødselen til verdens flinkeste Diva.

1 kommentar:

 1. Tusen takk for all hjelp under tiden dere var her, du og Hege:) Det er alltid hyggelig å ha dere her, veldig glad i dere vet du:o) Søvnmangelen meldte seg etter mange våkenetter, så den hjelpen jeg fikk da dere to tok første våkeskift med valpene og jeg kunne legge meg med Diva, var uvurderlig!!!!

  Jeg, Gadi og Diva syntes dere er toppen...det kunne du vel se? Det kan ikke ha vært vanskelig i det hele tatt;=)))) Også må jeg takke Malin og Heges sønn, som også hjalp til med å være hundevakter for deres egne hunder, valper inkludert.

  Snakk om teamarbeide, jeg er kjempeimponert.

  Jeg hadde ihvertfall hvert helt på *snørren* uten den sovenatten jeg fikk, for ikke å snakke om alle tunge løft og all hjelp under valpingen. Tusen takk, denne takken kommer fra hjertet!

  Stor klem fra Berit, Dive og de 9 småttingene:)

  SvarSlett

Følgere