lørdag 14. august 2010

Nesbyen 2010

Hege N., Hege D og jeg, samt Una, Bee, Wicki og Zahra pakket "chewyen", og reiste til Nesbyen. Målet for turen var utstilling og sosialt samvær.
.border="0" alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5505148536254957170" />

Vi bodde på Brekko Camp, som i og for seg var en grei camp. (Bortsett fra en fastboende KONGE, men en konge av campingplassen finnes vel overalt) Vi hadde koselige naboer-Linda, Maren , Linnea og etterhvert Rita.


På fredag var det valpeshow og Bee og Angie skulle stilles. Angie ble nr. 2 Bee nr.2
Grattis til begge!!!
På lørdag var det de store jentene sin tur.
Una fikk blå, Zahra rød og Wicki klasket til med å bli 4. BTK
På kvelden kom det hyggelig besøk. Wendy, Amber, Shaun og mamma/bestemor tok turen innom campen. Vi koste oss med grillmat og At Wendy's (snilleste Wendy) hadde tatt med seg saks ut i felten, så det ble klippet 4 hoder ute i det fri. Og ble vi fornøyd-JA Tusen takk, Wendy, du ruler.
Som vanlig, når alle sammen møtes, sitter latteren løst, og kommentarer på ditt og datt kommer som perler på en snorEn kjempekoselig kveld!
Søndag var siste dagen. Vi ryddet oss ut av hytta, og satte nesen mot utstillingen igjen.
Denne dagen fikk Una rødt, Wicki ble 4 BTK igjen, mens lille, goeste Zahra ble BIM!!!!
Jeg ble så glad å så rørt, for dette var muligens den siste utstillingen Zahra er med på. Hun har klart å få et kjempe blodøre i sommer. Det sitter så vanskelig til, at vetten ikke har lyst til å operere det. Jeg håper det retter seg, men pr. dags dato ser det IKKE bra ut.

Takk for en hyggelig tur, alle sammen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere