onsdag 25. august 2010

Løøøøøøøøøøøøpetid!

Pipiiipiiiiiiiiiipiiiiiiiiipppppp...jeg blir snart gal.
Milo har blitt en skikkelig survegutt på sine eldre dager. Zahra er snart på topp når det gjelder løpetid, og det høres over HELE huset.
Håper det snart er over.... Er litt sliten akkurat nå. Zahra kan ikke gjøre noe som helst p.g.a øret sitt, så hun må luftes på egenhånd. Milo og Gypsy får turer i skogen, men nå kan jeg ikke gå ifra survegutten heller, for da maltrakterer han alt som kan ødelegges rundt seg. (i buret) Den nye burputa gikk fløyten på mandag, da jeg var borte på trening med Gypsy. Hverken dyne/trekk eller maderass så "normal" ut da jeg kom hjem. Dyna var tom for fyll, trekket var ukjennelig og maderassen mangler MYE av alle hjørnene.
Gypsy og Bee hadde også tatt tennene i bruk på burputa i bilen, og spist opp en tredjedel av den. Så fint med hunder!!!! Noen ganger lurer jeg på hvor jeg bomma?
-og toppen av alt....bildene som jeg skulle legge ut her....GÅR IKKE......IGJEN..GRRRRRRRR
Men ha en fin dag! Skal prøve at det blir det, jeg også, selv om det ser dårlig ut akkurat nå!

1 kommentar:

  1. Uups, det høres ut som om det trengs en oppmuntringsklem fra vestlandet :-) Det er jammenmeg en utfordring med den der løpetiden, jeg får nesten vondt i magen hver gang jeg hører den der iiiippiiipiii iiiiihh -iiii piiiipp iiiihhh-lyden som de der hannhundene lager, enten det er små eller store hunder vi snakker om ......

    Klemmer fra oss !

    SvarSlett

Følgere