torsdag 29. mars 2012

Ny trening.

I går kveld var det igjen duket for ny trening med hundene. Jeg tok med alle tre denne gangen. Vi startet treningen kl. 18. Lydighet sto først på programmet denne gangen.

Zahra var første hund ut. Hun måtte trene på å finpusse sitt. Setter seg litt for lagt ut ifra meg, samt at hun har det litt for travelt med å sitte rolig. Men, med litt trening, så var hun tilbake der hun skulle. Hun var veldig kontakt søkende og flink i går.

Milo var neste. Der trente vi på kontakt trening. Veldig korte intervaller. Tre-fire skritt og ned i sitt. Han tar nesten av, Milo. Han synes dette er utrolig morsomt, blir sort i øynene og får et meget valpeaktig uttrykk i fjeset sitt. Gamle gode gutten min :)

Siste hund ut, var Gypsy. Kontakt trening var dagens gjøremål. Hun var litt ukonsentrert, men det er ikke så rart, for hun har STORE forventninger til runderingstreningen. Kan liksom ikke komme fort nok i gang med det :)Men, hun kom igjennom, og "landet" før hun skulle inn og søke.
Selve søket ble gjennomført med heller laber start. Hun hadde ikke den store spruten som hun pleier, men fant alle figurantene innen rimelig tid. Alle var i høyden denne gangen også.

Treningen ble avsluttet 22.15 denne kvelden.
I dag ligger det 3 RR slakt her og snorker. Tror faktisk de er litt over middels slitne etter maraton innsatsen i Vikingskipet, lange turer i deilig vårsol og hjernestimulansen på trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere