mandag 5. september 2011

Kort oppsummering fra sommeren 2011

Vakre Oona og Milo

Vakre Kira

Zahra, Synnøve og Oona koser seg.
En kort oppsummering av sommeren 2011 er vel ett ord: REGNMen, det har skjedd mye utenom det. Vi har vært på ferie i Aurlands dalen, og kost oss i vakkert fjelllandskap med hundene. Lange, gode turer og mye kos. En tur til Bergen rakk vi også.
Milo ble far til 8 flotte valper hos Kennel Dame Fortuna. Alle har reist til sine nye hjem, og Hege har fått bare gode tilbakemeldinger på alle. De er veldig sosiale, aktive og trygge valper.
Utstillinger har vi vært på. Gypsy er i full utvikling, så resultat messig har det vært litt opp og ned. Men, sånn er dette gamet.
Det har blitt lite sporing på oss i år. Sliter med å bevege meg i ulendt terreng.
Ellers så har vi hatt Kira (Diva+Mig datter) på mellomlanding en bitte liten stund, før hun reiste videre til Fredrikstad til sin nye eier.
Vi har også fått oss ny katt. Reidar er navnet. Han burde egentlig bare hete MOTOR for han maler konstant. En flott pus, som går godt sammen med hundene.Gypsy og jeg har også startet på kurs. Har vært der to ganger, og allerede andre gangen var det stor fremgang og spore. Det var veldig gøy. Vi trenger det, begge to.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere