tirsdag 14. juni 2011

RR dagene 2011

Da er pinsen og RR dagene over for denne gang.

Vi har kost oss på Malungen Gjestegård med andre hunde entusiaster. Vi kom med vogna på torsdag, men "ferien" startet ikke før fredag. Roar og Trond reiste ut dit tidlig på dagen, for å rigge opp fortelt, og få de andre vognene på plass. Fredag var det samling for oppdrettere. En koselig kveld, etterfulgt med sosialt samvær.
Lørdag var det valpene og hannene sin dag i ringen. Været var ikke det beste, men de fleste tok det med et smil om munnen. Dette er folk som tåler en skvett med regn.
Milo glimtet til og vant klassen for veteran hanner og gikk videre i konkurransen for beste bevegelse og beste ridge. Han fikk også fikk premie for "Beste velholdte veteran" En utmerkelse som gjorde meg veldig stolt. Ikke rart han holder seg i form, som har 7 damer han må løpe etter nesten hver dag i flere timer ;)
Lørdag kveld var det årsmøte, etterfulgt av grilling og enda mer sosialt samvær. En koselig dag.BIR Milo og BIM Hazel. Gratulerer så mye!!Her er gutten med utmerkelsen "Beste velholdte veteran"

Milo kan virkelig løpe, og han storkoste seg i ringen denne helgen!!
På søndag var det tispene si tur. Malin var heldigvis med på turen, og hun sa seg villig til å stille Gypsy. Hun gjorde en kjempe innsats med henne. Hun sto som ei påle og gjorde alt hun fikk beskjed om. Flinke jentene mine det. Hun fikk Very Good denne gangen. Litt for luftig i kroppen om dagen. Senere var det Zahra sin tur til å entre ringen. Hun ble nr. 2 i championklasse, og endet opp som 3. Beste tispe. Hun leverer bare bedre og bedre dess lenger konkurransen holder på hun. Rare Zahra. Hun var også med i konkurransen beste beveglse. Alt i alt en topp helg.


Gadi, Milo's barnebarn vant juniorklassen sin og ble 4. beste tispe. Gratulerer så mye til Synnøve og Gadi. Samstemt! Malin og Gypsy i fint driv.

De er et supert team, Malin og Gypsy.

Etter at vi hadde ryddet sammen det meste på Malungen, sto Blodspor prøva for tur. Måtte opp til Rokosjøen for å legge konkurranse spor til mandag. Det var utrolig mye mygg i skogen, og det var ikke så veldig morsomt. Klaske mygg og legge blod.....


Mandag var det klart for prøva. Det var nydelig vær og fin temperatur. 15 RR startet, men det var desverre ikke så mange som klarte seg. Tror kanskje de var slitne etter en lang utstillingshelg.


Vinneren av prøva ble Wilson og Johanna, 2. vinner ble Jambo og Hanne og 3. vinner ble Oliver og Vibeke. Gratulerer så mye til alle sammen!
Tusen takk til alle som stilte opp på disse dagene og gjorde de til en koselig opplevelse.


Gleder meg til neste gang vi treffes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere