lørdag 1. januar 2011

Årets første dag. 01.01.2011


Sitter og tenker tilbake til kvelden i går. For en hyggelig kveld. Var hos Hege og Trond for å feire avslutningen på 2010 og begynnelsen på 2011.
Vi var 11 til bords, som koste oss med deilig kalkun og hjemmelaget karamell pudding og godt drikke. Hundene, 6 i antall, tuslet rundt i fred og harmoni, og de to minste frøknene tillot seg litt lek innimellom. Vi var litt spente på om de ville reagere på rakettene som ble sendt opp, for ingen av de har vært med på Nyttårsfeirng før. Klokka nærmet seg, og i god tradisjon (ikke) smeller det jo leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenge før det skal. Men, det var ingen av hundene som brydde seg noe særlig. Milo og Una sov seg igjennom, Zahra og Dis var våkne, men thats it. Bee lurte på hva dette bom, piip, smoschs lyden var, og Gypsy lot seg ikke affisere i det hele tatt. Hun var jo borte på besøk, og da skal det heller lekes og koses, eller rett og slett gjøre litt sånne jakt greier på katter, til Solan's (katt) store glede. Han går ikke av veien for å leke med ei ungjypling av en Ridgeback. Og den leken foregår med boksehansker med litt spiker i. Gypsy deltok iherdig, med skrekkblandet fryd. Heldigvis var det ikke noe av inventaret som gikk tapt, og juletreet sto like rett som da vi kom. Dog med litt mindre nåler ;)
Merker at hundene er slitne. De måtte vekkes i dag, og nå, etter at de har fått frokosten sin, har de lagt seg igjen. Første gangen, siden Gypsy flyttet hit, så er det jeg som våknet først! En fin start på det nye året det. Håper det fortsetter sånn.

1 kommentar:

  1. Dette høres så nydelig ut Mettemin:) Måtte resten av det nye året fare pent frem med deg og dine! Alle gode ønsker for det nye året, stor klem fa Berit & co.

    SvarSlett

Følgere