fredag 31. desember 2010

Årsberetning 2010!


Året 2010 har vært et spennende år.
Nå, ved "vareopptelling" teller vi tre hunder her.
Vi har kost oss på mange turer i skog og mark, vært rundt omkring i Norges land, på utstillinger og spor prøver. Vært med på 4 valpefødsler 3 RR og en labrador. Blitt kjent med mange nye hundemennesker, og mye mye mer.
I juli kom Gypsy inn i livet vårt. Siden den dagen, har det ikke vært så mye ro i huset,som det pleide å være ;) Hun har, som skrevet før, vært ei aktiv dame. Nå, i skrivende stund, ligger hun på Roars fang og sover sin søteste søvn. 64,5 cm høy og ca 32 kg. Hun tror fremdeles at hun er bitteleiten, og skjønner ikke at fanget snart er vokst ut av. Liten raring, men utrolig kjælen og god. På sin korte utstillings karriære har hun fått 3 BIM og 2 BIR. En bra start det.
Milo er med på alle turer og kos. Han er en elskelig, aldrene mann. Han har ikke blitt stilt noe særlig i år, da han selv synes at det er i kjedeligste laget i ringen. Han vil gjerne være med på utstilling, man da som tilskuer, ringside. Der hører han hjemme, i følge han selv. Ligge og kikke på DAMENE og snakke med alle menneskene som er der. Det er han i et nøtteskall. En god, aldrene kosegris ;)
Zahra klarte i oktober å bli Norsk Viltspor champion. Dette var et stort øyeblikk for meg og Bazzen. Jeg er så imopnert over hva hun klarer. Ikke nok med at hun har en god nese, så er hun også ganske så pen. Hun ble nr 2 på den Norske RR spesialen, gullhund nr. 6, 2010, og det til tross for at hun ikke er så mye stilt. Hun har også noen BIM'er og BIR'er.
Helsen til de tre amigosene her er bare bra. Dårlig butikk for veterinærer i omegn, men det er vel ingenting som er bedre enn det! Friske flotte hunder!
4 fødsler har jeg også vært med på i år. Kennel Dame Fortuna-10 flotte valper, Kennel Exgate-5 flotte valper, Kennel Gyllene Ridgens-9 flotte valper og i dag, 8 flotte labradorvalper hos Anne og Edgar, og det på selveste nyttårsaften! Alt i alt 32 nye verdensvofser. Jeg er heldig :)

Da gjenstår det bare en ting, på tampen av 2010, og det er å takke for det gamle, innholdsrike året som har gått, og ønske 2011 velkommen. Håper det gir mange gleder og nye muligheter.

Kjempeklem fra Mette og flokken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere