fredag 8. august 2014

Ragna på en liten bytur

I dag bestemte Ragna og jeg oss for å reise en tur til byen.
Denne frøkna er en glede å ha med seg. Hun blir litt frustrert over at ikke alle elsker henne, men vi jobber med den saken.
I dag hadde hun i oppgave å bære rundt på lommeboka mi, for det er stort, synes hun. Da er det heller ikke så smertefult at ikke alle vil hilse.
Hun vekket veldig oppsikt, der hun labbet rundt med den stolteste holdningen som bare en RR kan ha, i  et herlig driv igjennom gågata.
Hun kan å sjarmere.
Vi var innom skomakeren og hilste på ei koselig dame der. Så gikk turen til Anitas hund og katt, hvor vi måtte kjøpe litt hunde greier, som man bare MÅ HA ;) (les bæsjeposer)

Jeg har bestandig bilen, lommene, vesker, lommebøker fulle av poser, men i dag, med  kjole, uten lommer ....bare en pose i lommeboka, og frøkna hadde selvfølgelig bestemt seg for at det skulle gjøres to ganger.

Den følelsen av å ikke få plukket opp etter seg med en gang, er ikke grei.
Heldigvis, så finnes det greie mennesker. Knyttet fast Ragna og gikk inn på teknikk magasinet, hvor det sto to unge service mindede gutter.
Sa at jeg ville kjøpe en pose, men det var det IKKE snakk om...her skulle jeg FÅ en..gratis. De var utrolig søte og blide!

Litt lenger borti gata ropte det en mann: SÅ FIN RIDGEBACK DU HAR..., så , endelig ble det kos å klapp på Ragna. Han fortalte at han hadde ridgeback hjemme i Oslo. Jeg syntes det var noe kjent med han. Vi fant etterhvert ut at han hadde en nær slektning av Ragna, samt at vi var hos ham med Milo en liten kveldsstund, for ni år siden.

Verden er ikke sååå stor, nei.

Ønsker alle en riktig god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere