tirsdag 16. oktober 2012


Det er en stor glede å kunne presentere vårt første kull hos oss i Kennel GO TO GATE, våren 2013. 

Gypsy og Thomba er den flotte kombinasjonen.

Exgates Very Special Gypsy er ei livlig tispe, som gjør det meste for å få deg i godt humør. Hun har en sterk helse, og har ikke vært syk. Hun er HD og AD fri, og har alle tenner. Hun er utstilt med flere cert. 
Linjene på Gypsy har jeg hatt den glede å kjenne ifra hennes oldemor, Masithelas Chewy, som for meg var den flotteste, snilleste Ridgebacken jeg noen sinne har møtt. Det var hun som fikk meg til å velge denne rasen, noe jeg ikke har angret et sekund på!
Cataraqui Winter Solstice, eller Thomba som han kalles til daglig, er en utrolig flott hanne i fra Canada, som Kennel Exgate har tatt inn sperm ifra. Han er en frisk og trivelig fyr, som også er HD og AD fri, frisk og har alle tenner. Thomba er utstillings champion. Thomba er, som hans eier beskriver det, lugn og god, men med et godt jaktinnstinkt.

Er dette en kombinasjon du kunne tenke deg? Ta gjerne kontakt for en trivelig hundeprat.


De vakre og uttrykksfulle hodene til:  Thomba øverst og Gypsy nederst.  

                                                           
                                               To flotte, stolte hunder!


2 kommentarer:

  1. Hei Mette, Gratulerer med nytt og flott kennelnavn!! Så spennende med kullet som er planlagt! Og den headeren er jo helt nyyydelig, jeg fikk nesten tårer i øynene for jeg vet jo hvem som sitter der og det var så kult å gjøre om ridgen til hjerter. Fineste RR-logeet jeg har sett! Klem

    SvarSlett
  2. Hei Mette, Gratulerer med nytt og flott kennelnavn!! Så spennende med kullet som er planlagt! Og den headeren er jo helt nyyydelig. Først trodde jeg det var Milo som satt der, men jeg leser jo nå at det er Zahra og Gypsy. Fineste RR-logeet jeg har sett! Klem

    SvarSlett

Følgere