tirsdag 29. november 2011

Oppdatering.

Selv om jeg ikke har skrevet på en stund, er det ikke dermed sagt det ikke skjer noe her.
Gypsy er akkurat ferdig med sin 2. løpetid. Denne gangen gikk det ganske så smertefritt for seg. Alle maderasser er i ett stykke og ingen nevneverdig surving. Må si at jeg er stolt over flinke hunder!
Milo var med Roar på jobb de dagene jeg jobbet, og han utførte "befrakter-spise ribbe" jobben med glans. Tror han digget det rått, å få være med fattern på kontoret. Drømme tilværelse for en sosial gutt. Bare vandre rundt og smile litt, så vanket det både godis og ribbe. Hva mer kan man ønske seg? Da kan damer bare være damer.
Zahra og Gypsy koste seg med hjemme alene fest i huset sitt. Man må jo passe å herje når mor er borte. Jeg er så glad for den fine hundegården de har! Det gjør ting veldig enkelt når man må være borte i 8 timer.
Nå skal vi snart ut på tur. Den skal vi nyte. Men først kloklipp....

1 kommentar:

  1. Hei Mette! Så koselig med hilsen fra deg! Nå kan du tro Papito koser seg i hagen, ihvertfall før det ble rene skøytebanen utenfor. Han jager kattene i nabolaget både opp i trær og under gjerdet..hehe...katter og ekorn er toppers! Håper du har det bra og at operasjonen var vellykket. Nå har jeg bare 2 dager igjen å jobbe, da får jeg mer overskudd til å pakke ut resten av flyttelasset. Vi gleder oss til Berit og jentene kommer til jul, det blir koselig både for oss og Papito. Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Jorunn

    SvarSlett

Følgere