lørdag 2. oktober 2010

NVCH!!!!

I går reiste Hege N., Una, Zahra og jeg opp til Løten for å prøve å få tatt den siste blodspor prøven som vi trengte for å få viltspor championatet.
Dommer var Eva Moen. Zahra og jeg var første mann ut i skogen. Det første rettstrekket gikk ganske så bra, men Zahra fant en del av et ferskt dyr, som var ganske så spennende. Etter det gikk hun kjempebra i opphold og vinkler. På siste strekket vimset hun mye, elgen hadde nok gått der like før vi kom, men heldigvis er hun ganske så lett å lese, så jeg satte henne inn igjen på sporet. Hun hadde full kontroll på hvor sporet gikk, men ville også utrede de andre sporene. Skikkelig vimsekopp. Var nesten i ferd med å gi opp, da hun plutselig tok overvær, og strenet i god fart mot sporslutten. Gjett om jeg var glad for å se skanken.
Dommerens kritikk: En ekvp. som samarb. meget godt. Var ute og sjekket elgspor, men fant tilbake. Brukte noe unødvendig tid på siste rettstrek., men hunden visste hele tiden hvor sporet gikk. Markerte sårleiet. Sporingstid: 27 min.
Sporstart: Utmerket
Tempo: Utmerket
Tapsarbeid: Godt/Godkjent
Konsentrasjon/Vilje: Meget godt
Arbeidsmåte: Meget godt
Helhetsintrykk: Meget godt
Premie: 1

Jippy!!!!! Zahra er nå Norsk Viltspor Champion.
Jeg er så stolt og fornøyd.

Vil også få gratulere Hege og Una med sin nye tittel NVCH også. De gikk inn til en suveren 1. premiering. Det var høy jubel i Løtenskogen i går!

1 kommentar:

  1. Såååå gøy, Mette!! Jeg ville ha syntes det er mer stas å bli NVCH enn NUCH, kjempebra jobbet av dyktige Zahra og deg!! Klem fra Jorunn

    SvarSlett

Følgere