fredag 28. mai 2010

RR dagen 2010

RR dagen 2010

Berit, Malin Roar, hundene Diva, Milo , Zahra og jeg pakket bilene og vogna for å reise til Oppdal i pinsen.
Berit kom innom her, for vi skulle kjøre sammen opp. Været var strålende hele dagen. + 25 på det varmeste.På turen opp, stoppet vi på Dovre for å ta en matbit.
Da vi kom frem, møtte vi flere RR eiere. Det er bestandig så koselig å være sammen med dere!
Fredag gikk med til rigging av fortelt, avlevering av tepper og tur med hundene, samt MYE skravling med likesinnede.
Lørdagen kom, og det gjorde nervene også...som vanlig. Det var guttenes dag, og Shasa, Milo's sønn ble Norsk utstillings Champion. Gratulerer så mye til Anja og Guido. Vi er så stolte av dere.
Milo fikk ei slett rød, men jeg er kjempefornøyd med han. Dette er ikke det morsomste han gjør, så jeg synes han leverte bra. Han elsker å ligge ringside, og bare nyte inntrykkene, se på "fine damer" og skravle med alle. Det er livet, synes Milo.
På lørdag efta var det årsmøte. Jeg ble valgt inn som vara medlem.
Senere var det felles grilling, men det var så trangt, så vi fant ut at vi tok det i "hjemme" i stedet. Ryggen var ikke helt på topp, og da er det greit å ta det litt pent.
Søndag var det tispenes tur. Diva, Milo's datter ble 4 plassert i åpen klasse. Hun var også med i beste bevegelse og beste hode. Hun fikk 2 plass i beste hode.

Hun er sååååå flink. Malin og hun fant virkelig tonen, og begge frøknene drev med dressur på sidelinjen. I ringen gikk Rita med henne, og hun gjør som vanlig en suveren jobb!

Så ble det Zahra sin tur. Hun synes tydeligvis at ute utstillinger er mer morsomt enn inne utstillinger. Hun "dingzet" rundt, og jeg var kjempefornøyd med henne.

Hun ble 6 plassert i Champion klassa med CK. Med en lapp om å bli med i BESTE HODE!!!!! Hahaha...
Jeg trodde at nå var løpet over for våres del. Men så ville Dommeren ha inn igjen alle med CK.
Var i tvil om vi skulle gå inn igjen, men tok til vettet.
Med røket bånd og skjelvne knær var det på'n igjen. Vi løp og stilte opp. Zahra gav akkurat det jeg ba om, og VIPS..... hun endte som 2. Beste tispe. Gjett om jeg var/ble overrasket!? Men så glad og fornøyd. Eidi og Eva vant. Gratulerer så mye til dere.
BIR og BIM ble Eidi og Thanzi. Gratulerer så mye til Eva og Marit! Well done!1 kommentar:

  1. Gratulerer så masse med Zahra som andre beste tispe på RR-dagene. Gratulerer også med Milosønn Shasa, som ble Norsk utstillings Champion. Gratulerer så mye til Anja og Guido.
    OG med lille Diversen, Milodatter som ble 1-4 med CK. Vi er så stolte av jenta vår;)) Tusen takk for følge på turen og under RR-dagene. Vi hadde det så hyggelig. Tusen takk for all hjelp og omtanke. Diva og jeg klemmer masse og "nusser" aldri så lite på Malin, tusen takk Malin. Stor klem til alle dere fra oss her i svenskeskogen, Berit

    SvarSlett

Følgere