torsdag 4. februar 2010

Den nedprioriterte blogg...

Vinter i Norge. Una, Zahra og Milo i lek.Denne vinteren har vært kald. Men, vi prøver å komme oss ut nesten hver dag. Har da dekken... Zahra har vært på noen utstillinger også. Sist helg var vi på Hellerud, der hun ble 3 i championklassen, uten ck. Flinke jenta mi det. Hun løper godt om dagen, men jeg må bli flinkere til å stille opp. Hun vil ikke stå helt rolig. Skal bare ha MAT og MAT...

Det har også vært løpetid her (4. januar), og denne gangen var begge hjemme. Det resulterte i en oppspist bur maderass, en stk. ihjeltygget dyne, og et dynetrekk som ingen skulle tro har vært det. Milo gikk bananas en dag jeg desverre måtte ut en tur. Ellers så har det gått rimelig greit. Litt mer stress enn vanlig, men du verden så flinke de er. Nå er det andre damer på Ilseng som er løpske, for Milo er litt på survern om dagen.
Dette bildet sendte jeg inn til Storm.no. Det ble dagsvinner på tirsdag. Nå krysser vi fingrene for at det kan bli ukesvinner også!!!

Ellers så har vi vært med på Una og Simba sitt stevne møte. Eller skal man si møter... Hun sto seint. Nå ser vi frem til små Simbuner om ca 6 uker. Det er så spennende- og jeg gleder meg.


1 kommentar:

  1. Hallo Mette! Bildet av Zahra er jo bare utrolig fint da! Håper det blir ukesvinner også. Dere jentene fra Ilseng er flinke til å ta fine bilder på turene deres. Ja, det har vært en kald vinter, men ok for min del siden ikke har vært så glatt å gå ute. Jeg er i Sverige på 3 uken nå, men er tilbake på torsdag. Blir spennende med Una og Simba, valpekull er gøy! Ha en fin kommende uke. Klem fra Jorunn

    SvarSlett

Følgere