søndag 15. november 2009

Utstilling i Kongsberg.

Hege D, Hege N og jeg stappet volvoen til Hege D. full av bikkjer og utstyr, for å ta turen til Kongsberg på utstilling. Turen nedover gikk kjapt, og vi hadde god tid, som vanlig. Uheldigvis var ringen i ishallen, og der er det ikke varmt. Beina frøs omtrent fast i teppet som er lagt oppå isen. Det ble en skikkelig blådag i dag. 16 hunder var frammøtt og det var bare 6 som fikk rødsløyfe. Malaika ble BIR og Ino BIM. Gratulerer så mye til Marianne og Alex. Full uttelling for dere.
Zahra ble 3. BTK i dag. Jeg er kjempefornøyd med hennes innsats. Hun er blid og positiv, og elsker å løpe. Og det fikk vi i dag. Jeg ble så kald at jeg hoppet og skalv. Dette merket dommeren seg, og vi fikk løpe tre runder ekstra i enkelt bedømmingen. Det hjalp betraktelig. Varmen i kroppen kom tilbake. Var litt morsomt også, for han takket etterpå for god sportsånd!
Una og Wicki fikk blått begge to, og de var som sagt ikke alene om det. Er nok ikke helt enig i bedømningen, at så mange røk ut med blått, men hva kan man si?
Jeg kan vel egentlig ikke klage;-))
Hjemturen gikk på skinner, og plutselig var vi på Ilseng igjen.
Takk alle sammen, for en koselig helg, igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere