onsdag 23. september 2009

Plutselig en uke siden sist.

Hvor er bremseklossene????? Allerede onsdag... På mandag var vi i Brynsåsen med hundene og plukket deilig sopp. Var vel ute i nesten to timer. Hundene lekte og koste seg. På kvelden var vi på miljøtrening på Hias. Trente litt på utstilling, med hundene. I går, tirsdag, var Zahra med på Vollkoia og gikk spor. Milo var med Roar på tur, og de møtte elg. Ei stor kolle, som heldigvis ikke ville ha noe med dem og gjøre.
Zahra gikk sporet som en drøm. Det er noe ganger man bare føler seg i ett med hunden. Dette var en sånn gang. Hadde det vært et prøvespor, hadde hun gått til en 1. premie. Han som gikk kjentmann med oss kommenterte Zahra: For en nasa hun har! Og det hadde hun i går. Hun tok sporslutten på overvær i ca 50 meter, og dingzet seg oppover, som bare hun kan gjøre.
Hun er virkelig kommet tilbake i form igjen. Etter sporet, satt vi rundt bålet, mens hundene lekte rundt oss. Zahra storkoste seg med valpen til Wigdis, på 4 mndr., men hun fikk ikke være der når de store ble sluppet løs. Er litt for tøff leking, for ei lita frøken.
Ellers så går vi turer og koser oss i deilig høst sol. Nå kan man ikke klage, kan man vel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere