tirsdag 14. juli 2009

Rjukan, en spennende plass å feriere.

I går efta ankom Roar, Hedge og Trond og unga, samt hundene, Rjukan. Som god tradisjon er, regnet det i bøtter og spann da vi skulle sette opp forteltet.
I dag har vi vært på turer rundt omkring. Har sett på mange severdigheter. Vi har vært på Vemork. Spennende museum ifra krigens dager. Du verden som nordmennene må ha slitt under krigen. Her er vi klare for å gå opp til Vemork.Etter det reiste vi til en taubane/gondol Krossobanen, som kun Roar turte å kjøre. Vi er Hedge, Trond og meg. Pinglene satt og ventet. Dette syns jeg ikke noe om. Høyt oppe og dinglene....fysj!Her kommer "Tyttebæra" nedover igjen.Senere på eftaen kjørte Roar, Trond og noen av unga, samt Una, Milo og Zahra opp igjen for å ta taubanen/gondolen igjen.
Hundene tok dette på strak labb. Makan til stødige dyr, tror de syns det var spennede. Ikke noe som er noe problem. Han som kjørte gondolen, var mektig imponert over dem. Han sa at de fleste hunder var redde når de kjørte. De koser seg sammen med oss, og vekker som vanlig stor oppmerksomhet. Gode snille ridgebacker. Har forresten en RR nabo på campen her også, han kommer ifra Holland og var en stor og lykkelig 2 åring.
I morgen, hvis været og ryggen min holder, skal vi prøve oss på Gaustadtoppen. Det er iallefall to som er klare. Milo og Zahra er alltid beredt for nye eventyr!
Zahra's mage ble målt på nytt i går, og de vitale målene er nå 71 cm. Har målt henne litt for langt bak tidligere. Men jeg ser at det har vokst frem en kul bak ribbeina. "Gomagen" sin det;-)) Hun har kjempe apetitt enda, og kanskje nesten mer sulten enn noen gang, hvis det går an????

Ikke det peneste bildet av henne. Hun ville gå tur, ikke posere!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere